A SPOONZ élő baktériumkultúrás joghurt fogyasztásának egészségügyi szerepe három csoportba osztható:
- gátló szerep (megakadályozza egyes betegségek kialakulásának kockázatát),
- tisztító szerep (megtisztít a toxikus anyagoktól),
- karbantartó szerep (egyensúlyban tartja a bélflórát).
A rendszeres SPOONZ joghurtfogyasztás karbantartja, „egyensúlyba hozza” az emésztést, erősíti az immunrendszerünket és pl. koleszterinszint-csökkentő diéta részeként, segíti annak sikerességét is.
Napjainkban a nagyipari gyártás az, amely sajnos a joghurt legfontosabb és legegészségesebb alkotóelemeit rombolja. A boltokban kapható joghurtokban a magas hőkezeléssel elpusztították az élő joghurtkultúrát, és vele együtt minden áldásos hatását is.
A SPOONZ joghurtban minden olyan tápanyag megtalálható, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van.
- elsősorban segít egyensúlyban tartani a bélflórát, az emésztést,
- csökkenti a májban a zsírlerakódást,
- gátolja a rákkeltő anyagok képződését,
- erősíti az immunrendszert,
- csökkenti a koleszterint,
- jó hatással van a vérnyomásra,
- erősíti az érfalat, meggátolja az érelmeszesedést, így hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez.
A SPOONZ joghurt inulint tartalmaz. Az inulin megszünteti a székrekedést, növeli a székletürítés gyakoriságát, ezzel a toxikus bomlástermékek képződését és felszívódásának lehetőségét megakadályozza. Az inulin tehát elősegíti az egészséges bélműködést és kedvező hatást gyakorol az egészséget védő bélbaktériumokra. Az egészséges bélflóra hozzájárul a szervezet védekezőképességének megfelelő működéséhez.
Itt regisztrálj ingyenesen! >>> Kattints a linkre >>> www.my-spoonz.eu
Az inulin élettani hatását az alábbiak szerint fejti ki:
- javítja az emésztőrendszer működését
- pozitívan befolyásolja a bél pH értékét
- segíti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását
- szabályozza a cukoranyagcserét
- nem növeli a vércukorszintet, természetes cukorpótló, nem szükséges inzulin a lebontásához
- szerepe lehet a vastagbélrák megelőzésében
- jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, valamint szív- és érrendszeri betegségek esetén.
Az inulin tehát számos jótékony hatással bír, természetes cukorpótló és zsírbontó hatása révén egyre szélesebb körben alkalmazzák. Ennek megfelelően használata javasolt:
- cukorbetegeknek
- magas koleszterinszint esetén
- dietázóknak
- fogyókúrázóknak
- aktív sportolóknak
- antibiotikumos kezelések alkalmával
- gyomor vagy bélprobléma megléte esetén
- szív – és érrendszeri betegségek esetében.
(FONTOS, mert szponzor kód megadása nélkül nem tudsz regisztrálni! Szponzorkód: 1405-0011)
Ha Pécsen jársz és szeretnéd megkóstolni mielőtt regisztrálsz, menj el egy ingyenes kóstoló partyra! Oda pedig vidd magaddal a kódomat, hogy tudják ki küldött! >>> Szponzorkód: 1405-0011
Fontos, hogy szponzor kód nélkül nem tudsz regisztrálni ezt a kódot itt találod >>> Szponzorkód: 1405-0011